Tisdag!!

Hej hopp allihopa..

Har varit väldigt seg med bloggandet i helgen kan man säga men jag har inte suttit vid datan någonting i helgen när familjen har varit här.. Så jag tänkt sammanfatta vår påskhelg lite kort och snabbt =)

Skärtorsdagen: Kom Emma och Amelie med barn hit på em på lite fika mycket trevligt.. Efter som åkte ringde Julia och sa att hon hade en sak till Alvin som hon skulle komma förbi med.. Så hon och David kom hit och lämnade ett påskägg till Alvin fullt med majskrokar i =) Hon är ju bara för söt den där Julia =) På kvällen kom familjen..Och Alvin fick förstås massa fina kläder=)

Långfredagen: gick vi upp ganska tidigt och åt frukost gick ut och gick en långpromenad i det fina vädret sen bestämde jag och Crile oss för att vi skulle passa på att köpa utemöbler så Crille och Stefan åkte ner och köpte det till oss.. mycket skönt att ha det när de va så fint väder.. På em åkte mamma jag och min lillebror ner till överby och kikade.. Mamma hittade sig ett par jätte fina skor=) på em kvällen så kom Crilles mamma hit med vi åt lite gott och pratade massa.. Senare kom även Jocke och martin hit då blev det lite spel med andra ord.. Mycket roligt =)

Påskafton:Hade vi lite påskbord här hemma med lite folk.. Det va mycket trevligt... Va även med Crilles mamma på förmiddagen och köpte dynor till utemöblerna på maxi hade hittat jätte fina dynor där till en billig peng.. Vid 1 åt vi påsk mat och gud så gott det va =) Min favorit är jansson, sen blev det massa prat ute på balkongen.. Crilles syster och hennes kille hade hittat på en överraskning till Alvin och hon kan verkligen hitta på vad som helst.. och det hade hon gjort dom hade snickrat ihop ett bor och stolar till Alvin som va jätte fint... På kvällen gick vi bort till Crilles mamma och grillade det va mums första grillningen i år.. Blev även lite spel på kvällen...

Påskdagen: Familjen åkte hem på eftermiddagen .Så vi tog och städade av lite och tog oss en dusch innan vi åkte ner till Martins Familj och hälsade på dom.. Det va fullt hus där sen.. Vi hade mycket trevligt.. När vi kom hem va det lite tomt eftersom man va van vid att vara så många här i helgen...

Annandagpåsk: Hade vi inte något på schemat men jag ville inte bara sitta hemma och glo så vi bestämde oss för att åka till ikea och hitta lite insperation till Alvins rum som ska göras om nu snart... OCh jag hittade lite men ska även kika lite på olika sidor på nätet.. Vi åt även lunch där det va jätte gott=) Och hör här vi köpte inte något på hela ikea =) utan vi bara kikade... på kvällen när vi kom hem va vi trötta så det blev bara ligga i soffan och slöa..

Där har ni vår påskhelg vi har haft fullt upp hela tiden men det har varit jätte kul..
Idag ska jag och Alvin bara ta det lugnt.. Jag ska dona lite här hemma bla annat tvätta lite korgen är full nu igen.. Mycket tvätt blir det.. .Imorgon ska vi till bvc det ska bli kul och se hur mycket Alvin har växt.. Han ska ju även ha sin läkarkontroll nu imorgon får vi se vad barnläkaren säger.. det återkommer jag med imorgon..

lägger in lite bilder från helgen.. Ha en bra tisdag.. Kram


Grabbarna grus =)


Morbror Izze är AIk fan och det fick ju givetvis Alvin ta del aV =)


Alvin sitter ute på balkongen och kollar på när pappa bygger möbler


Påskägg på morgonen.. Alvin och jag är nyvakna..


Alvin fick en jätte fin skinnjacka av bestemor Gullan =)


Alvins och min favorit


Mamma och pappa...


Grilltajm...


Morbror Isak


Mormor och Morfar


Söndagspromenad..

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej! Fint du fixade bloggen! Hoppas allt är bra med dig! Kram Andrea

2009-04-14 @ 12:53:55
URL: http://icycold.blogg.se/
Postat av: Andrea

Jodå, det är fin fint med oss! Man ska inte klaga juuh! Vad stor din lilla kille har blivit! Såå söt :)

2009-04-14 @ 13:34:08
URL: http://icycold.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jasså? Tror nog att de hittar en ersättare tills vi ska dit nästa gång. Är ju 1.5 månad kvar tills dess

2009-04-14 @ 14:05:24
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Aha okej :) snygg jacka han fått ;)

2009-04-14 @ 14:22:59
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Andrea

Han blir 6 månader den 24 april så de e ju lika gamla, nästan :)

2009-04-14 @ 14:46:11
URL: http://icycold.blogg.se/
Postat av: Sandra

Den är skit snygg :) Jepp, Loke har en likadan! :)

Ja här är det ju ingen fara, är ju varmt på hösten med så :) bättre för stort än för litet !

2009-04-14 @ 15:23:39
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emily ♥♥

Åh, tackk så mycket!! Din lilla kille är också mega söt :-) Hur gammal är han?

Är detta i Skogshöjden eller? Ser nästan ut så, hihi.

2009-04-15 @ 09:56:23
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0