Körslaget !

Japp nu har jag kollat klart på körslaget och det va team Hanna som vann.... Har inte följt varenda avsnitt av körslaget men jag tyckte om henne när jag väl har sett programmen... Så de va bra att hon vann tyckte jag =)
Crille är bättre nu men han ligger fortfarande i sängen.. Just nu försöker han sova vår son som inte har somnat än.. Vet inte varför han är så svår sövd idag han har inte sovit alls mycket idag så man tycker att han borde vara trött.. Men han sover nog snart...

Idag har det varit den tråkigaste Lördagen på länge inte kul när Crille ligger sjuk och inte är pigg.. Visst jag har Alvin att ta han om och prata med de är kul, men jag vill ju att Crille ska vara med också.. Men Alvin och jag har tvättat idag blev mer än två maskiner så nu är all tvätt tvättad.. Sen badade jag Alvin eftersom han skulle badat idag på babysimmet men som inte blev av så fick han bada i badkaret med sina badleksaker som han älskar att göra.
För övrigt tycker jag att Alvin ätit dåligt nu dom senaste dagarna han äter med ca 5 timmar emellan och han kanske bara äter mellan 60 till 120ml sen är han mätt så brukar han inte göra.. Man blir ju lite orolig men man får hoppas på att det vänder snart. Kan ju bara vara en period.

Nu tänkte jag sätta på en film eftersom det inte är något bra på tv:n.. Och jag sitter ju här i imn ensamhet nu igen så det finns inte så mycket annat att göra... Trött är man inte heller så gå och lägga sig vill jag inte heller göra....
Nähe detta får vara allt för idag vi hörs mer imorgon.. Hoppas på en mer händelserik dag imorgon annars blir jag tokig =)

Godnatt och sov gott...
Kram

Lördag!

Hej..

Idag blev det tyvärr inget babysim vilket va tråkigt.. Varför blev det inte de då ?
Jo för inatt väckte Crille mig och han hade varit uppe och spytt.. Han hade åkt på samma skit som jag hade i torsdags så idag är det han som ligger deckad i sängen.. Så vi sket i babysimmer eftersom vi vet ju inte om Alvin har det som vi har med.. Han har bajsat jätte mycket dom senaste dagarna och det är löst inte som det brukar så de va lika bra att vara hemma..
Får ta nya tag nästa Lördag..

Idag blir det som sagt lugnt.. Jag tvättar lite nu samtidigt som jag servar Crille med nyopnsoppa mellan varven =)
Har tvätt tid till fyra bara så det blev bara två maskinet tvättade idag men det är lite som blir rent iaf...

Nu ska jag passa på att äta lite för nu sover båda killarna och jag kollar på Semestersvenskarna..
Hade med velat ut och resa =) De får vi göra sen när Alvin blir lite större så han kan vara med och njuta han med =)

Nu blir det lite pizza från igår medans jag väntar på att tvätten ska bli kvar
Ha en bra lördag..
Kram

Pizza och Lets Dance =)


Japp idag blev det pizza till lets dance =) Det är alltid mysigt en fredag kväll.. Behövde få i mig lite mat idag eftersom jag inte åt något igår och har knappt ätit något idag heller.. Men de va inte så mycket pizza som fick plats i min mage idag som de brukar få...
Crille jobbade över lite idag så han kom hem vid kl 17.00 ist för 16.00.. så bytta vi bara om lite sen åkte vi ner till Babyproffsen Och köpte påsar till Alvins blöjhink dom tog slut för några dagar sen...
Efter det åkte vi till Maxi skulle inte handla lite Cola mm till kvällen.. Sen tog vi även en sväng till Coop och hälsade på Alvins farmor som jobbar där.. Hon blev lika glad som alltid när hon får se Alvin =)
Sen bar det av till Fontana och hämta pizza (dom godaste pizzorna i stan ) =)

Nu ska jag kolla klart på lets dance sen blir det nog sängen snart eftersom vi ska upp tidigt och bada imorgon =)
Ska inte glömma kameran denna gången...

Vi hörs mer imorgon..
Sov gott kram


Min söt som och hans söta morbror.. =) 

Fredag!

Hej..

Sorry för en dåligt uppdatering.. Men det har varit sjukstuga här hemma igår. Det började redan natten till igår men att jag hade jätte ont i magen.. Kunde inte ligga och sova på magen som jag alltid annars brukar göra. Jag trodde det va mensvärk eftersom den ska komma nu i dagarna. Men de va det inte.. På morgonen gick jag upp och matade Alvin sen blev det att titta ner i den underbara tolettstolen.. Spydde på morgonen och kännde mig matt i kroppen och yr i huvudet.. Så jag fick ringa hem Crille så han fick ta Alvin så jag inte smitta honom...  Så hela dagen igår tillbringade jag antingen på toan eller i sängen... Men idag är det lite bättre är bara yr i huvudet och matt i kroppen..
Nu har Crille åkt till jobbet och Alvin sover..Hoppas han sover ett tag till så jag kan vila lite eftersom jag inte är helt 100 idag heller..
Jag hoppas dock att jag blir helt frisk tills imorgon för då ska vi och bada med Alvin igen. Då ska jag inte glömma Kamerna heller.
 Ja som ni märker blir det lugnt här hemma idag med.. Blir pizza och lets dane ikväll om jag får i mig något.. Åt inget på hela dagen igår mend de blir lätt så när man mår illa... ingen matlust för fem öre...

Vi hörs mer imorgon....
Ha en bra fredag alla..
Kram

Onsdag!

Hej.

Äntligen är det mitten på veckan och snart helg vilket är skönt =)
Idag har det inte hänt så mycket vi vaknade kvart över 10 i dag men låg och mör en liten stund så vi va väll uppe vid halv 11. Nu har Alvin fått lite mat och fina kläder på sig så nu sover han igen.. Jag tänkte springa igenom duschen om jag hinner innan han vaknar =)
I em kommer Crille hem i vanligt tid eftersom vi ska och hälsa på Sandra,Jani och lilla Oliva.
Det ska bli så trevligt va länge sen man träffade dom nu..
Sandra och Olivia va här när Alvin nästan va nyfödd Så de är ett tag sen.

Slänger in lite kort på lill prinsen
Ha en bra Onsdag alla.. Kram


Underbara DU


Pappa och lilla Toker :D


Dagens Snygging..

Fika!

Hej.
Det va så mycket igår kväll så jag hann inte uppdatera på kvällen. Men igår va vi som sagt och fikade med Emma, Sandra, Jessica och alla barnen.. De va jätte trevligt att träffa Emma och Melvin igen mend äver lära känna Sandra och Jessica med barn lite mer..  Efter fikan gick vi en sväng och kollade i affärer men jag hittade ingenting.
Sen skulle jag och ALvin ta bussen hem mend den gick kvart över så Emma Melvin Jessica Och tuva höllsällskap den halvtimman och dne gick fort vill jag lova =) Fanns lite av varje att prata om =)

Sen när vi kom hem blev det lite mys men min underbara son =) Vi låg på golvetoch sjöng och lekte i den mån han kan leka =)
Tvättade gjorde jag även under tiden.
Crille kom hem ca halv åtta igår så han fixade bara i ordning sig sen åkta vi och lämnade Avlin hos hans farmor sen bar det av till Maxi där det blev storhandling. Så nu finns det lite av varje här hemma igen =)

Ja det va dagen igår =)
Tack och hej

Tisdag.

Hej....

Idag vaknade vi halv 9 men låg kvar och mös och pratade i sängen till kl va 9 sen va Alvin hungrig så då va det bara upp och göra mat till han...
Om någon timma ska vi ta bussen ner till stan och träffa Emma och Sandra med barn det ska bli jätte trevligt.. VI ska och fiak på Odenhuset.. Sen kanske det blri att kolla lite i affärerna med om man har tur =)
Just nu sover Alvin fick honom och somna för nårga minuter sen han va trött så nu sover lilla prinsen...
Tvätt står på Schemat idag med. Skulle tvätta ikväll egentligen mend jag har tjuvstartat nu så kanske jag inte behöver tvätta så mycket ikväll utan umgås med min son då ist.
Crille ska jobba över idag så han kommer inte hem förrens vid sju tiden.. Sen ska han få åka och handla..
Ska bara skriva ihop en lista först =)
Veckan annars blir rätt lugn.. Imorgon på dagen ska vi inte göra mycket på kvällen ska vi till Sandra Jani och Olivia.. Det ska bli trevligt länge sen man träffade dom nu får se hur stor lilla Olivia har blivit.. Hon föddes i juli någongång...
På tosdag ska vi hem till Sofia och Alma... Det ska bli trevligt det med för det va ett bra tag sen man såg dom..BLev ju inte att vi kude ses idag.

Nähe nu hör jag att tvättmaskinen håller på att centrifugerar så jag tror nog att tvätten snart är klaar...
Men jag kanske hinner med ett inlägg ikväll med ska ta med mig kameran så jag kan fota lite nere i stan=)
Ha det så bra så länge... Kram


Nu sover Prinsen

Måndag.

Hej..

Idag händer det inte mycket.. Alvin har varit lite gnällig idag men no soven han vilket är skönt för han har varit trött men inte kommit till ro..Funderar på att tvätta lite i em när Crille kommit hem.. Tills dess lir det bara att plocka lite här hemma...  Ikväll kommer Susanne Mattias och Minna över på lite fika blev ju lite tårta kvar igår som vi måste bli av med... Sen ska Crille hjälpa Mattias med deras nya kamera lite. Han är ju haj på sånt som har med teknik att göra =)
I veckan har vi inte heller mycket planerat..
Ska försöka få med Sofia och Alma till öppna förskolan imorgon får se om jag lyckas...
Annars skulle det vara kul att träffa Emma Aronsson och Melvin snart :P Va ju ett tag sen vi sågs.. Så om du läser detta kan du ju höra av dig :P

Nähe nu ska jag diska lite tänkte jag så jag får det gjort sen sja hag ta mig lite att äta..
Ha en bra måndag allihopa
Kram

Sammanfattning av helgen!

Hej..

Japp nu tänkte jag ni skulle få veta hur vår helg har sett ut.. Har ju varit dålig på att blogga nu i helgen med de har varit fullt upp...

Fredag:
I fredags så åkte vi ner till stan vid tolv tiden och mötte upp Julia och David (Silenas son) Julia var barnvakt för Silena va på Ullared :) Vi gick och kikade lite på stan hittade ett svart linne och en pike på gina sen hittade jag en fin vindtät jacka till Alvin på Kapphal.. Vi gick och åt lunch på Odens restaurang innan vi gick hem till Julias föräldrar som bor brevid Oden huset.. Vi va där en liten stund åt jätte god glass benjerry glass... Efter det så tänkte vi att vi går och hälsar på Julias farmor och farfar så vi gick från stan till halvorstorp det tog en stund med än 20 min Julia :P Trevligt trevligt dom bjöd på fika och vi satt och pratade en lång stund.. Sen kom Crille och hämtade oss eftersom vi skulle åka och handla lite mat på jätten.. På vägen hem hämtade vi thaimat så åkte vi hem och kollade på letsdance och åt god mat och drack lite vin.... Va en trevlig dag tack Julia och David =) här kommer lite bilder från i fredags


Alvin i Davids gåstol :P


Mor och son


Sötnosarna :)


Bus på golvet men tant Julia=)


Lördagen:
I lördags blev det upp tidigt.. Det va nämligen första gången på babysimmet för Alvin. Han tyckte det va jättemysigt. Så det ska bli kul att gå dit varje lördag framöver.. Va så bra att vi fick lördagar så att Crille kan vara med alla gånger... Men de får väll bli någon lördag vi missar om det bär av till Kalmar någon gång i vår...
Efter babysimmer åkte vi och handlade lite köttfärs och lite mer för vi skulle laga mat till min familj från Kalmar kom upp ca en timma efter vi kommit hem.. Alvin va helt slut han somnade i simhallen efter vi duschat och så sen sova han till vi kom hem vaknade en lite stund sen sov han 2 timmar till... Jobbigt att bada :P Senare på lördagen åkte vi för att handla alla saker till dopet samt hämta tårtan och smörgåstårtorna som vi skulle ha.. Vi tog med mina smöbröder och mammas man för att hjälpa oss.. Sen åkte vi upp till Kyrkansgård i Strömslund och dukade och plockade iordning. Sen blev det bara hem och umgås med familjen.. Mycket trevligt :)
Kommer lite bilder från lördagen..


Stefan lillebror Isak och Kusin Richard


Mormor och Alvin


Är med i diskussionen vid bordet =)


Alvin och pappa

Söndagen:
Blev det också att kliva upp tidigt och göra sig iordning eftersom det va sju stycken som skulle dela på en toalett .. Så vi klev upp vid åtta vi skulle vara i kyrkan vid halv elva för att klä på Alvin dopdräkten och förbereda oss för dopet.. Folket började komma ca en kvart innan de va dax för gudtjänsten att börja.. När klockorna ringde in så gick vi fram med prästen på led i gången och satte oss på första raden.. Alvin va jätte duktig och tyst första halvan av gudstjänsten sen tyckta han inte det va så kul och han blev trött.. han somnade i min famn lagom till han skulle döpas.. Men de gick ändå ganska bra framme i kyrkan. Han va ledsen när han fick vatten på huvudet men de är nog inte så kul att få vatten på huvudet när man knappt är vaken.
Efter dopet åkte vi till kyrkansgård uppe i Strömslund där vi hade själva "Efterfesten" det va trevligt god mat och dryck tyckte alla att det va och presenterna som Alvin fick tackar vi för jätte mycket alla va jätte fina =)
Vid kl 3 började folket avta för en del hade långt att åka bl.a min Familj som kom från Kalmar.
Efter alla hade gått va det bara den rolig städningen kvar att göra men de gick ganske så fort och bra så vi va hemma vid 5 tiden helt slut va vi alla tre..
Igår kväll blev det sängen kl 9 så tidigt har vi inte gått och lägt oss på jätte länge om vi ens någongång har gjort de... =)
Men hela gårdagen och hela helgen har varit jätte lyckad men den har också gått jätte fort...
Här kommer lite bilder från dopet som vi tog med digitalkameran alla andra korten är på systemkameran...


I kyrkan Alvins fadder, Jag ,Crille och Alvin samt Prästen


Fina Julia och underbara Crille i bakgrunden


Alvins fadder


Idolbild på IzzEO :P


Prinsen och mormor..


Trött..

Hej..
Denna helgen har det varit fullt upp..Är så trött ikväll så jag orkar inte sammanfatta helgen så det får jag göra imorgon..
Nu ska vi snart äta thaimat och sne blir det sängen tidigt för oss....

Hörs mer imorgon
Godnatt...

Torsdag kväll....

Godkväll..
Nu sitter hela familjen i soffan och kollar på vad blri det för mat med Per Moberg. Ganska så bra faktiskt.
Idag har inte hänt så mycket mer än att jag har tävttat lite.. Jag har varit seg idag eftersom jag inte sovit så mycket dom senaste nätterna. Men det blir snat sängen.

Imorgon ska vi ner till stan och träffa Julia och Silenas David. Julia ska vara barnvakt så vi ska åka ner och hålla dom sällskap ska bli trevligt.
Emma hade ju visning på kläder imorgon trågkit att vi inte kunde komma på det men de kanske kommer gå fler tåg :P

Nähe nu önskar vi en bra natt :P
Kram


Lilla Prinsen =)


En glad liten skit ...


Somnat gott.

Torsdag!

Hej...

Idag har vi varit uppe med tuppen igen =) Kl 10 hade vi nämligen möte med prästen som ska döpa Alvin på Söndag. mötet tog ca en timma sen gick vi hem igen är så kallt ute så jag känner inte för att ta någon promenad idag. Blir att vara hemma ska kolla om det finns någon tvätt tid idag så det blir tvättat till helgen.
just nu är det lugnt på torngatan prinsen sover äntligen, han bökar så innan han somnar så det tar sin lilla stund att söva honom.
Jag funderar på att lägga mig på soffan och vila lite innan jag sätter igång med tvätten sover så dåligt på nätterna jag kan inte somna. Så det blir att man sitter uppe till ett tiden men hoppas det blir bättre snart..

I eftermiddag när Crille kommer hem ska vi upp och kolla på lokalen som vi ska vara i efterdopet. Den litte i Strömslund men vi vet inte riktigt vart. efter det blir det hem och städa av lite så det är rent och snyggt till helgen.=)

Nu kallar soffan på mig=)
Ha en bra dag
Kram


Mammas och Pappas lilla Älskling

Onsdag !

God eftermiddag!!


Idag vaknade jag av att klockan ringde vid halv nio men jag låg kvar i sängen till nio, medans Avlin låg kvar och sov till kl havl tio det va skönt så hann jag klä på mig och sminka mig lite innan han vaknade och jag fick ta hand om honom.
Vi kl tio begav vi oss hem till Alvins farmor som va snäll och tog hand om honom när jag skulle och klippa mig vid halv tolv..
Det va skönt att komma iväg lite och få lite egentid eller vad man ska kallade =) Bli lite ompysslad och uppfrächad=) Så för alla som ver hur jag sett ut innan nu har jag blivit blond igen.. =) (Bilder kommer när jag orkar =))Har svårt att bestämma mig men nu vill jag va blond och jag har en pokjvän/sambo som tycker jag ska va blond.. Jag gjorde jätte mycket slingor idag men jag va ju mörk i undethåret och i utväxten innan så de är inte lika ljust som det andra men de blev bra iaf.. Frisören som gjorde det på mig sa att nästa gång jag kommer, så kommer det bli jämt över hela håret det känns bra... =)
När jag va klar mötte jag upp Julia och sen åkte vi upp så jag fick hämtat min son hos hans farmor medans Julia åkte ner till "donken" och köpte mat =)

Nu har Julia åkt hem och ALvin såver ås det är lugnt  och skönt här hemma nu så jag passar på att blogga. Crille är och klipper sig nu med ås han kommer väll efter fem någongång skulle jag tro.
Vid sju kommer hans killkompis Johan upp hit på en liten fika. Sen blri det top model för hela slanten =)

Idag va Crille och hämtade nycklarna till lokalen vi ska vara i efter Alvins dop så det blir att åka dit imorgon och se hur det ser ut. Han ska ju döpas på Söndag =) Så familjen från Kalmar kommer upp på lördagen Trevligt trevligt...

Nähe nu ska jag lägga mig på soffan en sväng och bara ta det lugnt är lite trött idag...
Vi hörs mer imorgon.
Ha det bra så länge Kram


Tisdag kväll!

Hej igen...

Det blev tyvärr ingen promenad med Sofia och Alma, Alvin skulle äta när dom ville gå ut och gå så vi fick gå själva men det gick med bra va ute i 1 timma ca.. Alvin tycker om att åka vagn nu det är skönt man bara lägger ner honom så somnar han eller så ligger han vaken och kikar lite=)

Om ca en halv timma ska jag kolla på unga mödrar har bärjat följa det tycker det är väldigt bra serie. Sen är det Top Model=)
Nu ligger min minsta älskling i badet =) Han älskar verkligen att bada. Så på lördag börjar babysim. Skickade ju in på nätet en anmälan men den verkande inte ha kommit fram men som tua hade dom tider på lördagar kl 10.30 det är ju perfekt för då kan även Crille vara me alla gånger utan att behöva vara ledig från jobbet.

Måste säga ett stort tack till Emma med som grejjat med min blogg hela dagen. Den blev verkligen jätte fin och du har varit så dukig verkligen.

Nähe nu ska jag umgås lite med familjen så hörs vi imorgon.
Kram


Prinsen i babysittern =)


Vår nya kaffemaskin gör även kaffelatte som uppskattas :P


Dax att torka sig =)

Tisdag..

Hej...

Idag tog jag och Alvin sovmorgon, vi vaknade inte förrens kl va 10 sen låg vi kvar och mös till kl va halv 11 skönt att vara lite utvilad. Han sover rätt bra nu på nätterna får jag lov att säga. Han vaknar bara en gång på natten och så en gång på morgonen och vill ha mat, sen somnar han om bara man lägger honom i sängen igen. Jätte duktig är han.

Idag blir det inte många knop här hemma, De är skönt att ha en sån dag med. I em ska vi ute och gå med Sofia och Alma en sväng, skönt att komma ut lite även om vädret inte är det bästa här i Trollhättan idag. Inatt kom det mer snö men nu när jag kollat ut spöregnar det.

Nähe nu ska jag ta min lilla prins som ligger på golvet.. Tror minsann han har bajs i blöjan :P

Vi hörs mer ikväll ALLA läsare :P
Kram


Min underbara prins på glatt morgonhumör =)

Dagen idag...

Hej...

Japp nu har även jag bestämt mig för att skaffa blogg =) Känns som alla har blogg utom jag så jag tog mig i kragen och fick hjälp av Juila att fixa det... Tack Julia =)

Idag har vi varit med Susanne och Minna på Övcerby dom skulle kolla om en present till någon kusin så vi hängde på, skönt att komma ut lite... Vägen dit va inget bekymmer men däremot hem usch och fy vad jobbigt det va i alla uppförsbackar=) Kondisen är inte den bästa nu när man fårr barn den är ännu värre än innan. Så det får bli ändring på de.
Vi halv tre tiden kom Min underbara vän Julia upp till min och Alvin vi satt och "Tjötade" som hon skulle sagt och hon hjälpte mig att förstå mig på bloggen =)
Sen kom Crille hem och åte ner till maxi handlade lite kvälls fika som vi smaskade på =)
Nu har Julia åkt hem och vi donar lite hemma nu...
 
Ikväll blir det sängen tidigt.
Så med bloggande blri det imorgon
GodNatt


Alvin och Julia


19/1

Hej nu Har gjort som alla andra skaffat mig en blogg. Där jag kommer skriva mitt liv som mamma och hemma fru =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0