Stolta Föräldrar

Hej hej....


Ja är hemma på torngatan 4 har ni stolta föräldrar idag... Alvin har nämligen börjat åla på magen ..=) Om man lääger honom på mage och sen en leksak framför honom så ålar han dit och tar den... Han började redan igår men idag har han verligen fattat hur man gör... Så himmla dukgit är han vår lilla prins=) Det är så kul att följa honom varje dag och se hans framsteg.. Men blir så varm och glad i kroppen varje gång det händer något nytt... Att han verkligen är vår det är helt ofattbart =)

Ikväll ska jag ha lite fest här hemma... Några mammor som ska komma hit och spela lite spel och dricka lite alkoholhaltiga drycker =) Alvin och Crille ska träffa Jocke ikväll.... Så dom ska iväg vid fem tiden innan alla kommer...
Det ska blir jätte trevligt ikväll verkligen... Får se om det blir utgång eller om det bara blir att vara här hemma och sitta och tjöta =)
I helgen ska det ju blir jätte fint väder så jag hoppas vi kan hitta på något trevlgit hela familjen.. Blir ju inte att vi står inne och målar Alvins rum i helgen om det blir värmerekord i helgen som dom låvat på tv:n.. utan då får vi ta det i veckan som kommer helt enkelt....Man får passa på att njuta lite av det fina vädret i helgen då....
Jag tänkte höra med ALvins farster om hon vill ha lite besök imrogon kanske=)?? Om hon inte jobbar....

annars får ni ha en kanon helg för det ska vi ha =)
Kram kram

Kommentarer
Postat av: farmor

var är alla kort

2009-05-30 @ 00:00:42
Postat av: Faster

Vad hände med alla bilder? och filmer på en ålande alvin?Det är bara att ring...vilken dag som helst!

2009-05-31 @ 08:40:26
Postat av: Andrea

Lucas ålar också lite, men mest baklänges! Men idag satte han upp sig helt själv :P Jag håller med dig, man är en stolt förälder!

2009-05-31 @ 20:38:20
URL: http://icycold.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Tack för en trevlig kväll hemma hos dig :) Hoppas vi ses igen.

2009-06-07 @ 20:17:57
URL: http://lindasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0