Måndag !

God kväll...

Redan kväll dagen har gått himmla fort.. Vi vaknade kl 20 över 8 idag.. Eller Alvin vaknade och då vaknade jag med men jag hade kunnat sova ett par timmar till =) Men det va bara att vakna men vi låg kvar i sängen till kl va 9... Det är skönt att vi kan ligga kvar i sängen på mornarna Alvin verkar gilla det jätte mycket han ligger och ler och pratar...

Kl 13 skulle vi vara på sjukhuset idag för ett besök hos Alvins läkare.. Jag och Alvin skulle gå till sjukhuset och Crille skulle komma direkt från jobbet.. Men när jag skulle stanna för att slänga soporna innan vi skulle gå så märkte jag att det va punka på ena däcket på vagnen så det va bara att ringa hem Crille så han fick komma och byta till saaben så vi kunde åka med... På sjukhuset blev Alvin vägd och mätt han vägde nu 6900 men han va fortfarande 63 lång... Han är stor kille nu =) Och allt såg så bra ut tyckte läkaren... Han fick tio poäng av tre möjliga sa han... Så nu ska vi inte dit förrens i Augusti någon gång..
Sen åkte Crille och jag hem och är lunch innan han åkte tillbaka till jobbet och jag kollade på Melodifestivalen  eftersom jag missade det i lördags.. Men det va ingen höjdar omgång..
Nu ikväll har vi åkt och stor handlat behövdes verkligen =) Hade nästan inget i frysen... Och inte i kylen heller för den delen... =)
Ikväll ska vi göra varka mackor till kl 8 för då ska vi se på familjen Annorlunda.. Sen måste vi tömma skåpen över kylen och frysen eftersom vi ska få nya skår och kyl och frys morgon för dom vi har nu håller på att ge med sig.. Det ska bli så kul att få nytt... =)

Idag fick jag ett ryck jag rensade ut Alvins garderob alla kläder i 50/56 fick åka ner i påsar och sen vek jag om allt och strukturerade upp det =)

Nu ska jag ta min gnällfis som ligger på golvet och gnäller han är trött men vill inte sova.. Så bilderna får vänta tills imorgon
Ha en bra kväll .Kram

Kommentarer
Postat av: Emma

ja det var väldigt äckligt

2009-02-17 @ 11:28:56
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0